facebook

У Польщі на заробітках дорогою на роботу помер 33-річний українець

У день смерті сім’я планувала святкову вечерю.

33-річний мешканець міста Броди Львівської області Андрій Сірко помер на заробітках у Польщі. Трагедія сталась 2 квітня, коли чоловік діставався на роботу.

Як повідомляє Прикарпаття Online, у чоловіка залишилась дружина Галина Повшак та двоє маленьких дітей. Тепер жінка вирішує питання транспортування тіла покійного чоловіка з Варшави у Броди. Причина смерті Андрія Сірка наразі невідома.

“Мій чоловік завжди всю свою любов віддавав для сім’ї. Важко працював, щоби ми мали все. Йому було лише 33 роки, все життя попереду, але Бог забрав його. Я сама залишилася в Польщі з двома дітьми і не в силі зібрати кошти, щоб перевести його тіло додому. Багато людей зголосилося мені допомогти. Аби зібрати усю суму на перевезення тіла, залишилося ще зібрати декілька тисяч гривень”, – розповіла дружина покійного Галина Повшак.

Жінка каже, чоловік був люблячим і дбав про сім’ю, а в 2016 році вони переїхали до Польщі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зараз згадую всі моменти нашого щасливого життя. Переїхали ми до Польщі у 2016 році. Чоловік поїхав взимку, щоб знайти роботу та житло, а вже на Пасху приїхав до України, щоб відбути свята і ми поїхали разом. Дорогою​ я дуже переживала, як там буде, бо ніколи не була в чужій країні та не знала мови. Але чоловік всю дорогу мене підтримував, казав, що все буде в нас добре. Заспокоював: “Не хвилюйся, я завжди біля тебе”. ​Так і було. Ми майже ніколи не розлучалися. Чоловік у мене був дуже працьовитим, майстром: за що не брався, все вмів зробити. Він користувався авторитетом серед друзів та знайомих, його завжди всюди поважали та любили. Був веселий та життєрадісним. З ним я була, як за кам’яною горою: не боялася нічого, бо знала, що разом ми подолаємо всі труднощі”, – розповідає Галина.

У день смерті сім’я планувала святкову вечерю.

“Сім’я та діти були для нього всім. У день смерті чоловіка нашій донечці виповнилося рік та 7 місяців. Планували це відсвяткувати в колі сім’ї за вечерею. Але замість такої радісної події ввечері я обливалася сльозами, бо побачила його мертвим. Для мене це велика втрата та біль: провести чоловіка вранці на роботу, а ввечері вже його не зустріти”, – розповіла Галина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...