facebook

Батько – священник, який обвінчав молодят: повідомили деталі трагічної смерті 3-річного хлопчика в Італії

На італійському острові Сардинія під час весілля втопився трирічний український хлопчик Анатолій Вольський, син місцевого православного священика.

Про це йдеться в ТСН.

Родина отця Миколи приїхала разом із ним на весілля. Дитина непомітно для дорослих вийшла із дому і впала у басейн. Лікарі швидкої, які приїхали на виклик, виявилися безсилі.

Стало відомо, що вже зробили розтин тіла хлопчика, але результати поки не оприлюднені. За попередніми даними, дитина впала у басейн й вдарилася головою – там практично не було води.

Все сталось на острові Сардинія, місто Куарту-Сант’Елена неподалік від Кальярі. Медики, які потім приїхали за викликом, вже не змогли нічого зробити. Але ж поліція не виключає інші причини смерті. Італійські карабін’єрі розпочали розслідування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що батько хлопчика – священик, на віллі з басейном вранці він обвінчав пару. І в цьому будинку священик із своєю дружиною та дітьми залишився на обід.

У церкві «Nostra Signora della speranza» – місце, де збираються у Кальярі усі православні віряни, вже відслужили службу у пам’ять загиблого українського хлопчика Антонія. «Цей біль дуже важко передати, біль, який ми всі відчуваємо. Ми всі зібралися тут, щоби помолитися, щоби підтримати цю молоду родину», – розповідає прихожанка церкви.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...