facebook

“Казка закінчилася”: у мережі запідозрили розрив стосунків Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Акторка Ксенія Мішина була головною героїнею “Холостячки”.

У фіналі проєкту вона обрала ведучого Олександра Еллерта, з яким будувала стосунки після закінчення знімань. Закохані жили разом, їздили на відпочинок та навіть говорили про весілля. Тепер в мережі з’явилася інформація про те, що пара розійшлася. Чи справді це так і чому виникли такі чутки – дізнавайтеся у матеріалі Showbiz 24.

Джерело:

24 канал

Про розставання Мішиної та Еллерта почали говорити після того, як дівчина видалила спільні фото з обранцем та відписалася від його сторінки в інстаграмі. Журналісти Showbiz 24 спробували з’ясувати, що сталося між закоханими.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після завершення зйомок “Холостячки” Олександр та Ксенія почали жити разом. Також з зірковою парою мешкав син акторки – Платон. Найголовнішим чоловікам в житті дівчини вдалося знайти спільну мову. Взимку цього року закохані разом із Платоном та донькою Еллерта – Елею відпочивали в Домінікані. Діти також потоваришували, тому відпустка була чудовою.

Чутки про розставання

Пара думала про весілля і навіть розповідала, яким воно може бути. Однак мережу сколихнула новина про розставання закоханих. Нещодавно Платон відсвяткував день народження. Його мама в інстаграмі поширила серію фото зі святкування, проте на них не було ні Олександра, ні Елі.

Прихильники одразу почали писати про це в коментарях, запитували, де Еллерт, проте Ксенія такі повідомлення залишає без відповідей.

“Еллерт де?”

“А тепер всі дружно схрестили пальці в надії, що Мішина все ще Сашина”.

“А де Саша?”

“Елю з Сашею не запросили на свято?”

“А де Еля?”

“Схоже, що казка закінчилася. Дуже шкода”.

Також акторка видалила спільні фото з обранцем, залишила лише два рекламні дописи. Привертає увагу й те, що Мішина відписалася від сторінки Олександра.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...