facebook

Чому не можна палити жінкам

Американські вчені в ході дослідження прийшли до висновку, що куріння згубним чином впливає не тільки на зовнішній вигляд і здоров’я жінок, але і істотно скорочує тривалість їхнього життя.

tabaco-y-piel

У ході дослідження було встановлено, що палять жінки в середньому живуть на 10 років менше, ніж жінки, які ведуть здоровий спосіб життя. При цьому дослідники відзначають, що якщо жінка кине курити у віці до 30 років, вона може повернути назад лічильник, що віднімає у неї роки життя.

Всього в ході дослідження були проаналізовані дані більше мільйона жінок. У підсумку виявилося, що найважче відмовитися від звички палити жінкам, робота яких пов’язана зі стресами і активним спілкуванням з людьми.

Вчені також з’ясували, що курить жінка, народжуючи дитину, прирікає його не тільки на життя у шкідливому середовищі, але і фактично програмує його на ті ж шкідливі звички. Практично в 100% випадках у курящих матерів діти починали палити в підлітковому віці, причому незалежно від статі, повідомляє Головне з посиланням на ziv.ru.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...