facebook

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової вкоротив собі віку

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки в Херсонському СІЗО.

Про це Фактам ICTV розповіли у прес-службі Херсонської поліції.

– Поліція підтверджує факт самогубства підозрюваного в СІЗО. Труп знайшли сьогодні вранці, – зазначив у коментарі Фактам ICTV керівник ГУ НП у Херсонській області Олександр Прокудін.

Він додав, що підозрюваний у вбивстві Марії Борисової перебував у камері ще з одною особою.

– Детальну інформацію слідство не розголошує. Після проведення всіх необхідних слідчих дій, досудове розслідування у кримінальному провадженні буде закінчено в порядку, передбаченому п. 5 ч. 1 ст. 284 КПК України (у зв’язку із смертю підозрюваного), – додав Прокудін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що відомо про вбивство Марії Борисової

Першокласниця Марійка Борисова з села Щасливе Херсонської області зникла ввечері 7 березня.

Дівчинка пішла гуляти зі своїм 10-річним братиком, але додому хлопчик повернувся один. Куди зникла молодша сестра, пояснити він не зміг.

Десятки правоохоронців разом із волонтерами і місцевими мешканцями шукали дитину чотири дні.

11 березня труп дівчинки було знайдено у мішку за сараєм неподалік від дому, де вона проживала.

Пізніше судмедексперти встановили, що дівчинку задушили та зґвалтували. У зв’язку зі звірячим вбивством Марії Борисової правоохоронці відкрили кримінальну справу за двома статтями – п. 2 і п. 10 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане з сексуальним насильством) і ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років) КК України.

Згодом правоохоронці встановили особу підозрюваного. Арештованим був 62-річний чоловік – односельчанин родини дівчинки, у вбивстві якої його звинуватили. Він вже мав кілька судимостей, одна з яких – за зґвалтування. Востаннє чоловік вийшов з в’язниці у 2005 році.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...