facebook

Як школам проводити останній дзвоник у 2021 році: пояснення МОН

Вже за місяць учні завершують навчання, але вже зараз вони з нетерпінням чекають останнього дзвоника. Але чи будуть школи проводити це свято через карантин та що рекомендує Міністерство освіти – читайте у матеріалі.

Так, у МОН наголосили, що шкільні свята можна провести лише з дотриманням вимог безпеки.

Начальник головного управління шкільної освіти Юрій Кононенко наголосив, що проведення останнього дзвоника та випускного вечора залежить від регіону і від дати, коли це планується.

За його словами, масові заходи в такому вигляді, як вони проводилися раніше, не можуть проводитися зараз. Тому школи повинні включити креативність.

Остаточне рішення приймає директор школи в залежності від тих обмежень, які будуть встановлені на той період в конкретному регіоні,
– заявив Кононенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додамо, що згідно з карантинними обмеженнями, школи, які перебуватимуть на кінець навчального року у червоних зонах, не зможуть організувати останній дзвоник для учнів в очному режимі.

До слова, минулого року через карантин школи проводили свято останнього дзвоника для учнів онлайн або окремо у кожному класі, без урочистої лінійки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...