facebook

Росія відвела більшість військ із Криму. Фото

Міністерство оборони Росії показало кадри відведення військ з окупованого Криму. Солдати і військова техніка повернулися в місця постійної дислокації.

На сайті Міноборони РФ наголошується, що наразі перекидаються підрозділи повітряно-десантних військ, які брали участь у міжвидових навчаннях з військами Південного військового округу на Кримському півострові (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Особовий склад Львівського гвардійського десантно-штурмового з’єднання, який брав участь у навчанні, розпочав перекидання особового складу в ППД літаками Військово-транспортної авіації з аеродрому “Кіровське” в Республіці Крим на аеродром “Хрести” в м. Пскові. Бойова і спеціальна техніка з екіпажами прямують у ППД військовими ешелонами”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всього в передислокації підрозділів аеромобільних військ задіяно близько 40 військових ешелонів і буде скоєно понад 30 літакорейсів військово-транспортної авіації для доставки до пунктів постійної дислокації особового складу, бойової та спеціальної техніки повітряно-десантних військ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...