facebook

Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані

Зеленський заявив, що ця зустріч необхідна, щоб припинити протистояння на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що зустріч із главою Кремля Володимиром Путіним обов’язково відбудеться. Він хоче провести її у Ватикані. Про це він розповів в інтерв’ю la Repubblica.

За словами Зеленського, Ватикан — “ідеальне місце для діалогу про мир” Зеленський наголосив, що відкритими залишаються питання про порядок денний переговорів, про кроки досягення миру і погодження цих кроків.

“І відповіді на них отримаємо, на мою думку, відразу після того, як почнуться прямі консультації між Офісом президента України та Адміністрацією президента Росії. Зі свого боку я всі відповідні розпорядження щодо організації консультацій керівникові Офісу Андрію Єрмаку вже віддав”, — додав він.

За його словам, “справжнього прямого спілкування між Україною та Росією давно не було”, що, на його думку, “не сприяє конструктивним перемовинам”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський виришів все-таки провести зустріч із очільником Росії Володимиром Путіним, давши доручення своєму Офісу щодо початку її підготовки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...