facebook

“Балувався” наркотиками: дідусь розповів про 16-річного онука, підозрюваного у вбивстві батьків і братика

Рідні вважають, що онук потрапив до поганої компанії. Стали відомі нові подробиці про загиблу у Києві сім’ю та 16-річного хлопця, підозрюваного у вбивстві батьків і 8-річного брата. Дідусь 16-річного підлітка вважає, що онук вживав наркотики.

Як повідомляє “Сегодня”, рідні підозрюваного хлопця вважають, що онук вживав заборонені речовини, але навряд чи мав залежність. За словами дідуся підлітка, хлопець зв’язався з поганою компанією у Дарницькому районі.

Напередодні трагедії батько юнака навіть намагався знайти приятеля сина, якого звати Дмитро, адже вважав, що саме він  втягнув його сина до поганої компанії.

Також за словами дідуся, раніше сім’я жила на Печерську, але через фінансові труднощі продала квартиру і переїхала на Харківський масив. Батько працював і утримував сім’ю, а мати зловживала алкоголем.

Дідусь підозрюваного каже, що в сім’ї справді часто бували скандали. Спочатку сварилися через матір, у якої були алкогольні зриви, а потім ще й через сина, який іноді поводився неадекватно. Але ніхто з родичів не міг подумати, що справа може так закінчитися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зараз родина навіть не може забрати тіла з моргу, адже пенсії на поховання просто не вистачає.

Нагадаємо, сьогодні, 28 квітня, 16-річному підлітку вже оголосили про підозру у вбивстві своїх батьків та 8-річного брата. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...