facebook

Пономарьов та українські зірки напередодні Великодня заспівали 12 мовами Відео

Відомий український співак Олександр Пономарьов записав унікальну мелодію для піснеспіву “Христос Воскрес!” до Великодня. Участь у грандіозному проєкті взяли 12 популярних артистів, оркестр, дитячий хор та диригент Дмитро Антонюк – художній керівник і головний режисер Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю ЗСУ.

 

Презентація кліпу відбулася 1 травня напередодні Великодня. (Щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Серед учасників проєкту: Віктор Павлик, Тоня Матвієнко, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Наталія Холоденко, Злата Огнєвіч, оперний співак Хе Му, DZIDZIO.

Вперше уніфікований пасхальний піснеспів “Христос Воскрес”, слова якого сотні років не змінювалися, лунає однією мелодією, написаною Олександром Пономарьовим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ексклюзивно для OBOZREVATEL Дмитро Антонюк розсекретив закулісся створення унікального проєкту (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

– Скільки інструментів і голосів задіяно в записі пісні, крім голосів відомих артистів?

– Безпосередньо в записі задіяно 35 осіб та 35 інструментів, це: струнні (скрипкові групи, скрипки, альти, віолончелі, контрабас), група дерев’яних духових (флейти, гобої, кларнети, саксофони) і мідна духова група (труби, тромбони, валторни), а також ударні: литаври і перкусії.

Скільки часу зайняла робота над записом?

– Ми з Олександром Пономарьовим створюємо вже не перший проєкт, останнім був його сольний концерт у палаці “Україна” “Неймовірна”. А тепер він запросив нас узяти участь у цій чудовій пасхальній роботі. Для проєкту нашим композитором і аранжувальником Дмитром Коноваловим було створено оригінальну оркестровку, а також аранжування для хору 12 мовами світу. Робота велася приблизно тиждень, терміни досить стислі, тому були на зв’язку день та ніч. Завершивши роботу із запису цієї сюїти і додавши останні штрихи, ми передали готовий варіант на студію Олександра.

Що для вас означає участь у такій масштабній роботі?

– Я з величезним задоволенням і натхненням берусь за креативні проєкти, яким і була нова задумка Олександра Пономарьова “12 голосів – 12 мов”. Сьогодні, коли світ бореться з пандемією, коли Україна в стані війни, ми за допомогою мистецтва хочемо ще раз підтвердити, що добро завжди перемагає зло, що світло виганяє темряву і що життя завжди вище від смерті. І цей посил усі учасники проєкту несуть у світле свято Христового Воскресіння!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...