facebook

Наступного року українські школярі можуть знову навчатися дистанційно

Міністерстві освіти України заявили, що можливість дітей очно відвідувати заняття в школах в наступному навчальному році буде залежати від епідемічної ситуації, як в окремо взятих регіонах України, так і від епідемічної ситуації по країні в цілому.

При цьому до кінця поточного навчального року також не виключена «дистанціонка».

У Міністерстві освіти України зазначили, що роблять все можливе, щоб у наступному навчальному році діти повернулися за шкільні парти, але все залежатиме від рівня захворюваності.

Як зазначають у Міністерстві, у разі зростання захворюваності школи знову переведуть в онлайн формат навчання в наступному навчальному році.

Високу ймовірність повернення у віртуальний формат навчання школярів підтвердила і Лотта Сільвандер, Глава ЮНІСЕФ в Україні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона зазначила, що поява нових штамів коронавірусної інфекції стала вкрай небезпечною і для дітей в тому числі, несучи реальну загрозу їхньому життю і здоров’ю. Тому, якщо за літні місяці не вдасться подолати і побороти мутований вірус, велика ймовірність того, що діти будуть вчитися Дистанційно і в наступному навчальному році.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...