facebook

В пожежі загинула 21-річна Анастасія Ріщук: дівчина опинилася у вогняній пастці

Вчора, 6 травня, у місті Вінниця по вулиці Бевза, 34 загорілася офісна будівля. Через велику площу пожежі та сильний вітер вогонь швидко поширювався. До боротьби з вогнем від ДСНС залучено 60 чоловік особового складу та 13 одиниць спецтехніки. На превеликий жаль під час пожежі загинула молода дівчина.

За інформацією з управління ДСНС, дівчина опинилася заблокованою в приміщенні, з якого не змогла вийти. Її тіло знайшли після того, як вогонь загасили. Є інформація, що Настя нібито повернулася на роботу, щоб забрати ноутбук. Але як так сталося, що вона опинилася там у пастці, не говорять.

Згодом стало відомо, що загиблу працівницю офісного центру звати Анастасія Ріщук. Вона приватна підприємиця. Була заміжня. Її друзі та колеги почали збір коштів, щоб підтримати чоловіка, якому доведеться ховати молоду дружину.

Ось такий допис опублікували в Instagram з номером картки Ріщука Дениса Олеговича:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також користувачі соцмереж пишуть чуттєві дописи з прощальними словами до Насті:

В офісному центрі працювали косметологи, манікюрниці, майстри краси, була фотостудія та інші невеликі приватні структури. Усі вони втратили майно. Люди переповідають, що орендарі та працівники офісів не лише постраждали матеріально і налякалися. Деяким вдалося з труднощами виходити з задимленої будівлі, яка швидко розгоралася. Одна дівчина вискочила з вікна на балкон, і звідти її дістали рятувальники.

Попередня причина, як ми розповідали сьогодні раніше, займання електропроводки. Також серед версій, які досліджуються, є підпал та загоряння від електроприладу. За фактом відкрили кримінальне провадження та почали розслідування.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...