facebook

У Тернопільській області вчитель домагався школярок

У Тернопільській області вчителя музики Вербівського навчально-виховного комплексу чіплявся до учениць. Він цілував дітей у губи та торкався до їх грудей.
Про це йдеться у постанові Бережанського районного суду.

За словами батька учениці 7-го класу, вчитель музики домагався його доньки у 2019-2020 роках та у березні 2021 року. Дитина нічого не розповідала батькам про насильство, проте поскаржилась своїй подрузі, котра теж є жертвою педагога. Згодом дівчинка про все розповіла своїй матері.

Під час судового засідання батько постраждалої учениці 7-го класу розказав, що вчитель музики два роки під час уроків обіймав дитину та цілував її в губи.

“Під час уроків музики він здійснював обійми проти її волі. Коли вона перейшла у шостий клас, вказаний вчитель просунув руку її під светр і зловив її рукою за груди. Вона, злякавшись, що він буде далі торкатися її грудей, вибігла з класу, однак про даний випадок нікому не розповідала, бо боялася вчителя. Також, коли дочка була у сьомому класі, вказаний вчитель музики, скориставшись тим, що вона була сама, просунув руку їй під одяг та торкався її грудей. Перед уроком та після закінчення уроку він здійснював обійми та періодичні поцілунки в губи. Зі слів доньки йому відомо, що вчитель музики її 6 разів цілував в губи”, – йдеться у постанові суду.

Мати ще однієї постраждалої дівчинки розповіла, що вчитель музики домагався її доньки. Через дії педагога учениця відмовляється відвідувати школу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вчитель 8 лютого 2021 року закликав дитину до класу музики, де почав обнімати її без її згоди. Він підійшов ззаду до неї, обхопив її двома руками, притулив її до себе і торкався її грудей.

12 березня 2021 року перед проведенням 5-го уроку вчитель музики закликав її доньку до класу, де в цей час нікого не було, та поцілував її в губи.

Також напередодні 10 березня 2021 року вказаний вчитель після закінчення 4-го уроку фізичної культури, закликавши її малолітню доньку до свого кабінету, знову цілував її в губи“, – йдеться у судові постанові.

У поліції справу про сексуальне насильство над дітьми розслідували, як булінг. Проте через нові факти, які розповіли батьки дітей під час засідання суду, справу передали у прокуратуру.

Триває розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...