facebook

На Чернівеччині 33-річна жінка народила дитину та закопала на околиці

Поліція досі не може знайти мертве немовля, тіло якого закопала породілля на околиці Чернівців. Поки що не відомо, народилася дитина мертвою чи це було вбивство.

Про це розповідає ТСН.

У Чернівцях породіллю підозрюють у вбивстві немовляти. 33-річна жінка звернулася до лікарні з післяпологовою кровотечею. Після того, як лікарі викликали поліцію, зізналася, що, нібито, народила мертву дитину, а тіло закопала на околиці. Де саме – згадати не змогла.

Правоохоронці шукають тіло новонародженого немовляти на пустках, закинутих майданчиках та у парках. Історія почалася з того, що жінка викликала швидку допомогу через кровотечу. До лікарні її доставили у вкрай тяжкому стані. Лікарям 33-річна чернівчанка розповіла, що передчасно народила мертву дитину. Де тіло немовляти – зізналася лише, коли медики викликали поліцію. Проте три дні пошуків і правоохоронців, і кінологів поки не дали жодного результату

Свій вчинок правоохоронцям жінка пояснила післяпологовим шоком. Її стан дійсно тяжкий, кажуть лікарі. Саме тому до неї зараз нікого не пускають. З нею працює психолог. У жіночій консультації породілля на обліку не була. Чи справді пологи відбулися передчасно – медики наразі сказати не можуть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сусіди вагітності жінки не помічали. Кажуть, вона незаміжня і безробітна, живе з хворим татом та 12-річним сином. Зловживає алкоголем. Бабуся породіллі приїхала, щойно дізналася, що онука у лікарні. Каже останні два роки з нею не спілкувалася, проте впевнена, що вбити дитину жінка не могла:

“Це викидень. То було 4-4,5 місяця, вона й сама не знала. Малий термін був і самоаборт зробився”, – зазначила бабуся.

Якщо причетність породіллі до смерті немовляти доведуть, їй загрожує до п’яти років за ґратами. Народилась дитина живою чи ні – будуть з’ясовувати експерти. Якщо ж тіло дитини не знайдуть, справу можуть перекваліфікувати, тому жінці потрібно співпрацювати з поліцією, каже юрист Валерій Дутка.

“Якщо вони не знайдуть, то, на мою думку, матері може загрожувати кримінальна відповідальність за статтею 115, адже не буде можливості встановити час смерті і чи народилась дитина мертвою”, – сказав юрист.

Запобіжний захід породіллі обиратимуть лише після того, як її випишуть з лікарні. Проте її старшого 12-річного сина соцслужби вже забрали у центр соціальної реабілітації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...