facebook

В Італії помер житель Львівщини: потрібно повернути тіло додому

На Львівщині збирають кошти, щоб повернути тіло Ігора Шоломона на Україну з Італії.
Про це повідомила його однокласниця Надія у Фейсбук.

“Дорогі однокласники, друзі, земляки Жовківчани, родичі, всі хто знав і хто не знав Ігора Шоломона – велике прохання допомогти зібрати кошти для того щоб повернути ще одного сина на українську землю з далекої Італії. Щоб його спрацьоване тіло повернути на Батьківщину і положити біля Мами ( в м. Жовква, Львівської обл.) на вічний спочинок, щоб родина і друзі мали можливість ще довго приходити на його могилу, щоб поговорити з Ігором і з його Мамою.

Ігор був дуже світлою людиною, добрим другом і однокласником. Ми всі, ті хто вчився з ним в Рава-Руській школі-інтернаті будем пам”ятати його молодим, красивим, спортивним і дотепним.
Ще напередодні своєї смерті Ігор планував повертатись на Україну. Доля розпорядилась по іншому.
В неділю 9-го травня 2021 року Ігор помер поблизу Неаполя в лікарні Салерно “Ostendale San Giovanni di Dio e ruggi a’Aragona di Salerno”. Його змордоване тіло лежить у моргу, а душа чекає вічного спочинку біля Мами…
Обставини склались так, що біля нього немає нікого з рідних.

Консульство в Неаполі вже займається питанням повернення Ігора на Україну. На все це потрібні кошти, яких родина не має. Тому я, однокласниця Ігора прошу Вас, дорогі друзі проявити Християнське милосердя і допомогти у зборі коштів для того щоб повернути нашого земляка на Батьківщину.

Банківський рахунок відкрив старший брат Сергій Шоломон, який чекає Ігора в м. Жовква у старій батьківській хаті.
(Всі, хто хоче звернутися до Сергій, прошу писати мені в приватні повідомлення.)”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...