facebook

“Я нe з тaкoї сiм’ї, я з бaгaтoї”: як зaрaз живe закарпатська зірка мережі

Відео із ромкою Яною з Закарпаття користувачі мережі вже давно розібрали на “меми”. Тепер її розпізнає увесь регіон. Дівчина прославилась завдяки короткому інтерв’ю журналістам “Громадського”.

Ще тоді 15-річна Яна приїхала “на заробітки” до Львова із Закарпаття. Говорила, що хоче назбирати грошей на одяг, щоб гарно вбратися на Великдень. Вдома дівчина жила в таборі разом з батьками та ходила до школи.

«Я не з такої сім’ї, як другі. Я із багатої. У мене батько диякон у церкві, мати віруюча. Дві хати маємо, ванну. Свині є, корова є, кінь, качки…», – говорила дівчина, що я стало дуже відомим виразом.

Як вона тоді розповідала, у неї було дві мрії: стати лікаркою та придбати собі сенсорний телефон.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нове відео з вже 20-річною Яною опублікували місцеві журналісти з “Перший.com.ua”, показавши, як зараз живе молода жінка, адже за 5 років багато чого змінилось у її житті.

“Багату” хату вона проміняла на маленький будинок, у який, з її слів, переїхала пів року тому.

За цей період Яна встигла вийти заміж та народити двох дітей. «Я таки з багатої… люди думають, “о, ти з такої сім’ї, а живу в халепі”», – говорить на відео Яна.

Давати повноцінне інтерв’ю дівчина задарма відмовилась, історію свого життя погодилась розповісти за мінімум 5 тисяч гривень. Таким чином планує заробляти на життя, адже ані чоловік, ані вона наразі не працюють.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...