facebook

Це мій клопіт і мої витрати: Олена Зеленська розповіла про свій гардероб

Перша леді України Олена Зеленська дала перше телевізійне інтерв’ю у програмі «VIP з Наталією Мосейчук», пише ТСН.

В розмові звичайно торкнулися теми зовнішнього вигляду. Наталія поцікавилася у дружини президента Володимира Зеленського про те, як вона підбирає одяг для різних заходів, зокрема і тих, те з’являється в компанії президента.

Олена Зеленська зізналася, що її часто хейтять за образи, кажуть, що вона невдало підбирає сукні, чи костюми і це питання для першої леді досить болюче.

«У мене просто болюче це питання про сукні. Не через те, що мене хейтять. Чомусь усі вважають, що для того, щоб одягатись та гарно виглядати я користуюсь якимись державними коштами. Мені дуже важливо сказати, що це не так. У все, що я одягнена, це тільки мій клопіт та мої витрати. Як я виглядаю, можна критикувати. Я розумію, що я іноді допускаюсь помилок. Але це тільки мій вибір і я за це відповідальна», – каже Зеленська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В інтерв’ю перша леді розповіла, що всі кошти, витрачені на її гардероб для публічних заходів – це її власні кошти. «Всі бачили мою декларацію. У мене вистачає можливостей самостійно вирішувати ці питання», – сказала вона і додала, що у них з Володимиром Зеленським одна стилістка на двох. Також у Олени є свій консультант, який дає поради щодо вибору того чи іншого вбрання.

Ще два роки тому у Олени Зеленської не було потреби так ретельно підбирати гардероб. «Зараз мені потрібно якось змінити вектор, тому що раніше я могла дозволити собі по-іншому виглядати. Зараз є критерії, яким я маю відповідати. Раніше у мене не було потреби одягати ділові костюми щодня. Я могла ходити в джинсах. У мене творчий колектив», – розказала Зеленська.

Також перша леді розповіла, що має гарні стосунки з іншими першими леді і захоплюється деякими з них. На запитання Наталії Мосейчук про те, хто для Зеленської є «іконою стилю» дружина президента відповіла:

«У мене з ними усіма дуже добрі стосунки. І чим більше ти зустрічаєшся, тим кращими вони стають. І це чудово, це завжди цікаво. Я не можу визначити для себе якусь ікону стилю. І це не тільки серед дружин президентів. Я взагалі для себе ніколи кумирів не визначала. Є образи, які ми всі знаємо. Наприклад, Жаклін Кеннеді в рожевій шапочці».

Однак розповіла історію про те, як під час зустрічі с президентським подружжям Франції перша леді Бріжит Макрон сказала їй про те, что в житті потрібно робити тільки те, що хочеться.

«Взагалі вона смілива жінка. Під час нашого спілкування вона мені казала: «Не зважайте ні на кого. Це – ваше життя і вам його жити. Робіть так, як вам хочеться». Я не можу сказати, що я роблю так, як вона мені порадила, але вона вільна внутрішньо. Вона смілива. Ми можемо собі уявити за всі роки, які вона поряд із Еммануелем Макроном вислухала всього на світі і через різницю у віці, і її зовнішній вигляд постійно всіх не влаштовував. Мені ж здається, що вона просто не зважає на це. Вона робить тільки так, як їй хочеться», – сказала Олена.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...