facebook

На Житомирщині чоловік зарізав дружину, яка не вилазила з ліжок коханців (відео)

На Житомирщині 48-річний чоловік вбив жінку, з якою прожив майже десять років.

Чоловік перерізав жінці горло. Коли зрозумів, що його дружина не подає ознак життя, навіть забув як викликати медиків. Тому побіг до сусідів. Медики лише констатували смерть жінки від значної крововтрати. Їй було лише 44 роки.

У поліції розповіли, що чоловік знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння та поводив себе неадекватно.

Життя цивільного подружжя якось не клеїлось. Односельці передчували, що рано чи пізно у будинку пари станеться трагедія. Обоє полюбляли випити, а захмелілі – влаштовували скандали. Проте ініціаторкою конфліктів найчастіше була жінка. А ще стосунки роз’їдали ревнощі – жінка зраджувала чоловіку. При цьому сама дуже ревнувала його.

Напередодні вбивства жінка саме повернулася з двотижневого загулу. Чоловік заявив, що не прийматиме її. Але вона та її родичі знову вмовили його. Без горілки жінка витримала лише день. А де п’янка – там і зрада. Олександр застав Валентину в обіймах іншого. Сусіди розповідають, що вже вдома жінка схопилася за ніж. Він вихопив його, і коли Валентина падала ненароком перерізав шию. Односельці жаліють саме Олександра. Мовляв, він став жертвою обставин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...