facebook

Дівчина замовила білизну в інтернеті і дуже пошкодувала: що було в посилці

Блогерка замовила спідню білизну в онлайн-магазині, але щось пішло не так. Вона ще довго сміялася з того, що було в посилці. Зате її песик був дуже вдячний за сюрприз.

Джерело:TikTok

Кумедну історію дівчина розповіла на своїй сторінці у тіктоці jackontherocks__. Відео вже переглянули понад 600 тисяч разів!

Леслі сподівалася отримати еротичну чорну білизну разом із невеликою футболкою. Перед замовленням дівчина спеціально переглянула розмір комплекту: це був one size (універсальний розмір, який підійде людям будь-якої комплекції).

Коли дівчина розкрила пакунок, то не могла стримати сміх. Комплект виявився настільки маленьким, що його було просто неможливо вдягнути.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для особливого настрою не потрібно чекати свята. Кличте друзів на келих ігристого та створюйте собі святковий настрій навіть у будні з SHABO, а замовити найкращі вина онлайн можна тут

Але вона придумала, що робити із крихітною білизною. Такий еротичний наряд ідеально підійшов для домашнього улюбленця Леслі. Подивіться на ці фото – бульдог виглядає задоволеним!

Підписники Леслі оцінили таку “обновку” для песика. Вони вважають, що дівчині пощастило із комплектом.

Одягніть це на собаку і скажіть: “Гей, ти заплатиш за цей комплект”.

Будь ласка, нехай він (песик – Life 24) cтанцює у ньому.

Хіба це фейл? Я вважаю, що комплект вартує кожного копієчки, яку ти за нього віддала.

https://www.tiktok.com/foryou?referer_url=https%3A%2F%2Flife.24tv.ua%2F&referer_video_id=6961935646537633029&refer=embed&lang=en

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...