facebook

Перевір родимку – збережи життя: франківців кличуть на безплатно обстеження шкіри

Працівники кафедри дерматології та венерології Івано-Франківського національного медичного університету з нагоди Днів боротьби з меланомою пропонують безплатно пройти обстеження новотворів шкіри, що потребують огляду.

Для проходження огляду необхідно в період з 24 по 28 травня надіслати на електронну пошту [email protected] коротку інформацію про себе (прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, контактний номер телефону та електронна адреса), а також прикріпити до листа якісні фото утворення, які необхідно. Також можна заповнити Google-форму за посиланням, пишуть на сайті вишу.

Після опрацювання запиту науковці ІФНМУ зв’яжуться з пацієнтом і повідомлять інформацію про результати огляду фотографії або ж запросять прийти у визначений день на клінічну базу кафедри – лікувально-діагностичний центр «Медекс плюс» – для проведення діагностичної дерматоскопії.

“Фото краще зробити з лінійкою біля родимки для встановлення справжніх розмірів. Особливу увагу слід надавати утворенням, що швидко ростуть та змінюють форму, колір, піднімаються над рівнем шкіри, кровоточать”, – пояснюють фахівці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...