facebook

Невідомий “замінував” школу і налякав мам: “накинувся” з попередженням, йде евакуація

Стало відомо про те, що учнів одразу трьох шкіл у місті Тернопіль евакуювали.

Пов’язано це з можливою небезпекою, так як надійшла інформація про мінування. Пише – джерело. Евакуювали учнів 29-ї, 28-ї та 1-ї спортивної шкіл. На місце прибули спеціальні служби, а також співробітники правоохоронних органів. Про це повідомив інформаційний портал “Тернопіль. 20 хвилин”.

У 29-й і спортивній школах дітей вивели на свіже повітря, щоб не наражати їх на небезпеку. Їх відвели на безпечну відстань, і почали з’ясовувати, що ж все таки сталося. У патрульній поліції поки що про інцидент не повідомили, а ось рятувальники підтвердили, що їм прийшла інформація про те, що в школу підклали вибухівку. Вони зараз працюють на місці, і пробують розібратися, правда це чи ні. Директори шкіл ніяк не коментують даний інцидент, і не знімають трубку.

Читачка порталу розповіла, що до її сестри подзвонили, і терміново попросили забрати дитину додому, але, причину ніхто не пояснив. Деякі гадають, що це хтось вирішив пожартувати зі старшокласників, напередодні ЗНО, яке якраз починається. Пізніше, співробітники правоохоронних органів попросили допомоги у місцевих жителів. Вони опублікували скріншот з камери відеоспостереження, на якому зображений молодий хлопець. Саме він повідомив одній з мам, що її дитина ймовірно в небезпеці. Інформацію можна повідомити за номерами телефону: 27-11-70; 096-657-82-04, або ж на спеціальну лінію “102”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...