facebook

Гайтана зізналася, чому пішла зі сцени: “не хочу бути відомою”

Співачка Гайтана кілька років тому зникла з горизонтів і тепер украй рідко радує своїх прихильників піснями та концертами. Хоча раніше її треки перемагали у всіх хіт-парадах, очолювали топ-чарти, а про спільні пісні з учасницею Євробачення 2012 мріяли імениті виконавці.

Про те, що вона робила весь цей час і чому зараз майже не з’являється на публіці, Гайтана розповіла в інтерв’ю “Ранку з Україною” на каналі “Україна”.

За словами співачки, в один момент вона зрозуміла, що найголовніше для неї – сім’я. І сьогодні артистка відмовляється від усіх запрошень на телевізійні шоу, адже їй це нецікаво.

“Цих шоу дуже багато… А я просто люблю співати. І зізналась собі чесно, що не хочу бути відомою абияк. Майже весь час я присвячую родині і відчуваю, що моя донечка нічого не втрачає – мама завжди поруч. І чоловік у цьому мене теж підтримує”, – каже артистка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І мріє Гайтана сьогодні не про великі зали і музичні винагороди, а про екзотичні дерева. У зірки з’явилось нове хобі – вона вирощує манго, авокадо та інші екзотичні рослини.

Та це не значить, що Гайтана поставила хрест на своїй кар’єрі: хоч зірка і не женеться за славою, вона продовжує творити.

“Разом з чоловіком ми робимо музику – у нас є своя студія. Мені не потрібні стадіони – зі мною все простіше. Я люблю, коли затишно, коли з хорошим звуком і з людьми, які приходять просто відпочити”, – ділиться зірка.

А от свою доньку – Сапфір-Ніколь співачка готує до геть іншої кар’єри.

“Мрію, щоб вона стала лікарем. Тому я по максимуму купую їй все, що пов’язано з медициною. Мені здається, це професія, якої не вистачає мені”, – розповіла Гайтана.

Через пандемію Гайтана зрозуміла, що сама хотіла б бути лікарем. Та все одно вважає себе причетною до цієї професії, адже лікує серця людей музикою.

До слова, співачка уже зараз готує для своїх прихильників новий, дуже особистий альбом.

“Це і про зраду, і про ревнощі. Я знайшла такі слова, щоб дуже красиво заспівати про це. І хочу якомога швидше це презентувати”, – коментує вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...