facebook

Оля Полякова вперше розповіла про домагання від вчителя

Популярна українська співачка Оля Полякова нещодавно підняла тему харасменту. Зірка зізналась, що коли навчалась у школі, до неї домагався вчитель фізкультури.

Після заяв про пропозиції інтиму від Костянтина Меладзе Оля Полякова вирішила провести бесіду з професіоналом. Вона поговорила з гендерною експерткою Наталією Пашко й вперше розповіла про домагання у школі.

Оля Полякова про сексуальні домагання
Знаменитість розповіла, що це сталося, коли вона навчалась у школі. Оля Полякова впевнена, що така ситуація може спіткати кожну жінку.

Помацав вчитель фізкультури, і думаєш: “Він помацав мене, чи це мені здалося? Напевно здалося”. А потім на наступному уроці він підсаджує тебе, і якось пальцем лізе тобі не туди. І ти знову думаєш: “Ні, здалося, ну не може ж такого бути, це ж дорослий. Я собі вигадала”,
– зізналась співачка.

Оля Полякова поділилась, що після цього пішла до мами, яка була лікарем, і попросила зробити звільнення від уроків фізкультури. Так дівчина рік не ходила на ці заняття, однак нікому не розповіла про те, що сталося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про Меладзе та Ані Лорак
Оля Полякова додала, що її дуже обурює, коли жінки зізнаються про домагання й зустрічаються з хвилею критики в мережі.

Я по-жіночому підтримала Ані Лорак, тому що в моєму житті теж була подібна ситуація. Але вона під серйозним соціальним тиском відмовилася від своїх слів, і сказала, що все перекрутили журналісти. Хоча що там перекручувати, якщо все було в прямій мові. Її ж не підтримав ніхто з колег.

“Я була єдиною, і Найник Тетяна підтримала, бо теж розповіла про це. Всі решта, бажаючи обілити або виокремити себе з цієї ситуації, говорили: “Що ви, я не така, мені ніколи не можна навіть такого запропонувати”. Хоча ці люди в приватних бесідах зовсім інакше говорять і зовсім інші речі розповідають”, – підкреслила Оля Полякова.

Зірка пояснила, чому сама так довго не розповідала про пропозиції інтиму від Костянтина Меладзе.

Мені закидають: “Чому ти розповіла про це через 15 років?” А кому я мала розповісти про це 15 років тому? Ви мене зараз не слухаєте! Я розповіла про це рік тому у Гордона, про це ніхто не написав,
– наголосила співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Секс-скандал навколо Костянтина Меладзе: що відомо
Першою про домагання продюсера заявила Ані Лорак. Вона зізналась, що Меладзе пропонував їй інтим в обмін на просування кар’єри. Після цього на зірку звалилась хвиля критики.
Оля Полякова підтримала Ані Лорак. Вона підтвердила її слова про пропозиції Меладзе. Артистка звернулася з проханням до знаменитих колег, аби ті “дозволили правді звучати”.
Надія Мейхер, екссолістка “ВІА гри”, розкритикувала Полякову. Вона підкреслила, що Меладзе і “домагання” – абсолютно неможливі речі.
Анастасія Приходько також відреагувала на скандал. Вона заявила, що не отримувала таких пропозицій, а узагальнювати не потрібно.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...