facebook

Від кулі снайпера загинув 37-річний комбат Максим Польовий із Хмельниччини

Від снайперського обстрілу 27 травня під Новотошківським Луганської області загинув військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Максим Польовий. Про це повідомила пресслужба підрозділу.

«В районі відповідальності наших підрозділів, російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту Новотошківське. В результаті обстрілу зі стрілецької зброї один військовослужбовець зі складу 128 огшбр отримав кульове поранення не сумісне з життям, – йдеться в повідомленні.

Загиблий – наш земляк Максим Польовий. Відомо, що чоловік родом з Наркевицької тергромади Хмельницького району, йому було 37 років. У загиблого залишилися двоє дітей та дружина.

Пресцентр Хмельницької ОДА пише, що Максим був на посаді командира батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Воював за Україну з 2014 року, пройшов Дебальцеве.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На обстріл російсько-окупаційних військ військові ЗСУ відкрили вогонь у відповідь.

Зазначається також, що на місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...