facebook

В Польщі мікроавтобус з українцям лоб в лоб зіткнувся з лекговиком: є загиблі та травмовані

27 травня, близько 14:00 на провінційній дорозі 292 при повороті на Жуковіце зіткнулися мікроавтобус та легковий автомобіль. На превеликий жаль, одна особа загинула, двох осіб госпіталізували до лікарні.

Про це інформує польське видання Myglogow.

Попередні висновки поліції свідчать, що пасажирський мікроавтобус прямував з łлогова до Бжега łлоговського. На кривій дороги бус повернув на протилежну смугу. Невідомо, чому це сталося. Дорога була слизькою і йшов дощ. З іншого боку – від Бжега Глоговського їхав лековий автомобіль марки Seat. Водій легковика не гальмував. Сталося лобове зіткнення.

Автомобіль Seat відкинуло в поле, а автобус стукнувся об дерево. Люди, які це побачили зателефонували на місце аварійної служби. Вони негайно поспішили на допомогу постраждалим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Легковий автомобіль після зіткнення почав горіти. На жаль, водій лековика загинув на місці. Двох людей з мікроавтобуса доставили до Глоговської повітової лікарні.

Зазначається, що існує багато свідчень про те, що люди, які подорожували автобусом – водій та пасажир, громадяни України – могли бути у стані алкогольного сп’яніння. Навколо машини, а також всередині неї були пивні банки. Чи були українці дійсно п’яними перевірятиме поліція. Триває розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...