facebook

“Залишив записку, що не цікаво жити”: на Рівненщині знайшли повішаним 20-річного хлопця

Вранці, 26 травня 20-річний рівнянин Білас Богдан вийшов з дому, та назад не повернувся. Рідні хлопця звернулись до правоохоронців, останні в свою чергу розпочали пошук зниклого.

Тіло хлопця виявив житель обласного центру
Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, хлопця знайшли повішаним. 27 травня близько 19:30, в поліцію звернувся житель району та повідомив, що у лісопосадці в селі Колоденка він виявив повішеним чоловіка, ним виявився розшукуваний 20-річний Білас Богдан.

На місце події прибули поліціянти, які з’ясували, що 20-річний рівнянин, який перебував у розшуку як безвісти зниклий, покінчив життя самогубством шляхом повішання на мотузці із синтетичної тканини.

Правоохоронці зазначають, що ознак насильницької смерті не виявлено. Тіло хлопця направили в морг, де буде проведена судово-медична експертиза, яка і дасть відповідь на остаточні причини смерті юнака.

Вів здоровий спосіб життя
Також, у поліції зазначають, що хлопець відмінно навчався на третьому курсі одного із вищих навчальних закладів Рівного, займався спортом і вів здоровий спосіб життя. Причини які спонукали юнака на такий крок – невідомі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рідні хлопця розповідають, що напередодні трагедії, Богдан мав депресивний стан та казав, що не хоче вчитися і працювати. Перед тим, як піти з дому він залишив записку, що йому не цікаво жити.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...