facebook

З Горлівки по мінному полю: спливла справжня причина втечі 16-річної дівчини з “ДНР”

Після втечі 16-річної мешканки окупованої Горлівки по мінному полю нібито щоб не жити більше в “ДНР”, з’ясувалися справжні мотиви такого вчинку. Як виявилося, втікачка просто заблукала, а додому повертатися не захотіла через погані стосунки з родичами.

Про це пише LB. “Вона взагалі-то заблукала. Але повертатися не хоче через складні відносини з бабусею. Підліток… І про бажання повернутися в Горлівку ми ще почуємо і другу версію”, – розповіла Наталія, керівник служби у справах дітей. З дівчинкою поспілкувалися співробітники СБУ і переконалися, що вона не шпигунка, а всього лише загубившийся підліток.

Психологи ж кажуть, що вона все ще захоче повернутися в рідну Горлівку. Там дівчина живе з бабусею, адже її батьки померли – мама від раку, а тато від іншої хвороби. “Дитина просто загубилася. Я переживаю за її майбутнє, тому що вона захоче повернутися додому – і буде там ворогом… Дівчинка просто заблукала”, – розповідає психолог Олена. За словами психолога, втікачка спочатку просила, щоб її відвезли додому – в Горлівку, але її не відпустили. У дівчини та її бабусі є “паспорти” так званої “ДНР”. Що сталося ввечері 27 травня У четвер пізно ввечері дівчина з’явилася на позиції Збройних сил України. Вона прийшла з боку так званої “ДНР” біля смт Верхньоторецьке. Напередодні вона відпочивала на природі з друзями, а потім сама через мінні поля покинула окуповану територію. Наразі неповнолітню віддали під опіку ювенальної превенції Донецької області, соціальних служб та поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...