facebook

Відійшов у вічність сержант Денис Позіхайлов молодий український морпіх, який пройшов війну на Донбасі

26-річний Герой був учасником бойових дій на Донбасі. У Києві від онкологічної хвороби помер морський піхотинець Збройних сил України, сержант Денис Позіхайлов.

Про трагедію повідомила пресслужба 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського у Facebook. У некролозі зазначили, що воїна не стало 1 червня.

“Надійний товариш, фахівець своєї справи, люблячий чоловік та батько виконував завдання в районі Операції Об’єднаних сил, але підступна хвороба застала його зненацька. З 11 травня 2021 року проходив лікування у Національному військово-медичному клінічному центрі “Головний військов-клінічний госпіталь” у місті Київ. 1 червня 2021 року о 04:00 ранку у відділенні реанімації та інтенсивної терапії на 27 році життя серце Дениса зупинилося”, – написали побратими морпіха.

Відомо, що у Позіхайлова залишилися дружина та 3-річна донька. Командування та весь особовий склад 36 бригади висловили щирі співчуття родині та близьким померлого та оприлюднили реквізити для перерахування матеріальної допомоги.

4149 4993 8581 7000 ПриватБанк, отримувач – Позіхайлова Олена (дружина).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 7 травня у Кременчуці помер воїн ЗСУ Юрій Опришко. Він зазнав кульового поранення в голову на початку квітня у зоні проведення Операції Об’єднаних сил. Чоловік служив у лавах 53-ї окремої механізованої бригади.

Прощання з Героєм відбулося у селі Ялинці Кременчуцького району 10 травня. У нього залишилися дружина, 12-річний син і 4-річна дочка.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...