facebook

У Львівській області обвалилась недавно відремонтована дорога: чиновники пояснили, хто її відновлюватиме

Поки ремонт дороги Бориня-Боберка призупинили, щоб вирішити проблему із ґрунтами.

У Львівській області обвалилась відремонтована у 2020 році дорога сполученням Бориня-Боберка. Це сталось в селі Нижня Яблунька Турківського району.

Про це повідомили в Львівській ОДА.

Заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко пояснив, що станом на теперішній час відремонтували 4 кілометри дороги Бориня-Боберка. Роботи поки зупинили через складну геологічну структуру ґрунту. Також проєкт ремонту траси повинні були допрацювати в плані водовідведення. Юрій Бучко також додав, що об’єкт не зданий в експлуатацію, а тому обвал за свій рахунок ремонтуватиме компанія-підрядник “Онур”, котра зводить цю дорогу.

“Сьогодні буде робоча нарада, де буде напрацьовано графік виконання робіт по ліквідації пошкодженого дорожнього полотна та продовження подальших ремонтних робіт.”, – сказав заступник голови Львівської ОДА.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Юрій Бучко також додав, що цього року на Львівщині планують відремонтувати ще 5 кілометрів дороги Бориня-Боберка. На це уже виділили 50 млн грн.

Додамо, що дорога, де стався обвал є частиною Малого карпатського кола. Це шлях, який з’єднує Львівщину та Закарпаття. Загальна вартість ремонтних робіт дороги Бориня-Боберка становить близько 420 млн гривень.

Нагадаємо, на Львівщині заручниками бездоріжжя стали три села та хутори.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...