facebook

Було 44 дитини та 2 вчителів: На Львівщині під час екскурсії на водоспад загинув підліток зі Львова

Хлопець захлинувся водою.
Про це повідомили у ДСНС.

“2 червня, близько 12:40 в с. Кам’янка Сколівська ОТГ, у водоспаді захлинувся водою і загинув підліток 2009 р.н., який перебував там у складі екскурсійної групи учнів (44 дитини та 2 вчителів, декілька мам) зі Львова”, – йдеться у повідомленні.

Детальніше повідомили про ситуацію у пресслужбі ЛМР: “Як стало відомо, сьогодні, 2 червня під час екскурсії до с. Кам’янка Стрийського району учень 6 класу підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, внаслідок чого отримав травму. Реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги не змогли врятувати дитину… За цим фактом буде проведено розслідування. Львівська міська рада висловлює співчуття рідним та близьким дитини”.

ОНОВЛЕНО:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

53-річного вчителя, який намагався витягти хлопчика з-під води, госпіталізували з переохолодженням.

Одна з вчительок, що супроводжували шкільну екскурсію на водоспад Кам’янка, де сьогодні загинув 12-річний школяр, отримала серцевий напад і була госпіталізована до сколівської лікарні. До лікарні також доправили й іншого вчителя, який намагався врятувати хлопчика. Про це повідомила керівниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик, інформує пресслужба ЛМР.

«Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Класний керівник, який супроводжував дітей, отримав серцевий напад, тому перебуває зараз у лікарні в місті Сколе. Окрім того вчитель, який рятував життя дитині, наковтався води та отримав переохолодження, тому також доставлений до лікарні у Сколе», – зазначила Зоряна Довганик.

За даними Zaxid.net, мова йде про 45-річну класну керівницю, яка супроводжувала екскурсію, а також про 53-річного вчителя християнської етики, який намагався витягти хлопчика з-під води. Зоряна Довганик також запевнила, що управління освіти створить комісію для розслідування всіх фактів цієї трагедії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...