facebook

“Сказав, що вже нічого не болить, і заснув”: через апендицит відійшов у засвіти 5-річний хлопчик

Лікар-хірург не змін прийняти дитину, бо в цей час оперував іншого пацієнта.

У Харківській обласній клінічній лікарні №1 помер 5-річний хлопчик з села Волохів Яр. У дитини діагностували захворювання апендициту, проте через втрачений час не встигли врятувати.

Про це повідомляє Балаклія FM 90.5.

За даними ЗМІ, дитину з підозрою на гостру хворобу апендициту 1 червня госпіталізували в хірургічне відділення Балаклійської районної лікарні. Там хлопчик із батьками провів близько 2 годин, очікуючи на результати аналізів та лікаря-хірурга. Згодом хлопчика вирішили вести в лікарню до Харкова. Співрозмовники радіостанції повідомили, що тоді хлопчик сказав, що його вже нічого не болить та почав засинати.

У Харківській обласній клінічній лікарні №1 інформацію про смерть дитини підтвердили. За попередніми даними, причиною смерті хлопчика є інтоксикація організму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На цей час відомо, що хлопчик помер в реанімаційному відділенні Харківської обласної клінічної лікарні №1. До того дитині проводили підготовчі дії для переведення в лікарню в Харкові. Хлопчик був госпіталізованим у відділення Балаклійської лікарні і чекав на лікаря-хірурга, який проводив операцію”, – повідомляє Балаклія FM 90.5.

Нагадаємо, на Волині померла 2-річна дівчинка, яку не прийняла лікарка.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...