facebook

Тарасов отримав 15 років в’язниці замість довічного (фото)

У жахливій справі про вбивство 11 річної Дарини Лук’яненко суд виніс остаточне рішення. Після розгляду справи судді апеляційного суду Одеси залишили без змін вирок першої інстанції для вбивці 11-річної Дарини Лук’яненко, яку холоднокровно вбив та приховав тіло Микола Тарасов. Відтак, чоловік пробуде у в’язниці 15 років.

Крім того, Тарасову присудили моральну компенсацію у 800 тисяч гривень, 110 тисяч судових витрат та відшкодування витрат на похорони дівчинки.

Про це пише “Радіо свобода”.

Як відомо, в апеляцію подала прокуратура Одеської області. Саме прокурори простили у суддів змінити вирок на довічне ув’язнення, подавши окрему справу про наругу над тілом дитини. Втім, суддям аргументів було замало.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рішення про 15 років в’язниці прийняли судді Роздільнянського райсуду Одеської області.

Як відомо, два роки тому, у червні, 22-річний Микола Тарасов заманив 11-річну Дарину Лук’яненко до себе додому. Згодом її тіло знайшли втопленим у вуличному туалеті у будинку батьків Тарасова, з якими він проживав. Сам Тарасом разом із родичами дівчинки та волонтерами брав участь у пошуках дитини.

Як відомо, він визнав, що вбив дівчинку та приховав тіло, однак наполягав, що не вчиняв відносно дитини дій сексуального характеру.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...