facebook

На Вінниччині мати втекла з дому разом з дітьми, щоб жити при церкві

На Вінниччині жінка пішла з дому через релігійні переконання. З собою вона взяла з собою двох маленьких доньок віком 3 роки та 5 місяців.

Мати зниклої звернулась у поліцію, аби ті розшукали її доньку та онуків. Про це повідомили в Нацполіції Вінницької області.

Як з’ясувалося, 32-річна жителька села Васютинці пішла із дому разом із доньками, щоб жити при церкві. Телефона при собі жінка не мала.

Мати зниклої розповіла, що її донька вже йшла з дому, щоб жити при храмі у Києві і цього разу вона, ймовірно, вчинила аналогічно.

Орієнтування про зниклих надіслали усім територіальним підрозділам поліції Вінниччини та сусідніх областей, було орієнтовано на їх розшук усі патрульні екіпажі поліції. Інформацію про жінку та дітей розмістили у соцмережах та групах у мобільних додатках.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом до поліції зателефонувала вінничанка і повідомила, що вона бачила схожу за описом жінку з дітьми на лавці у Вінниці у центральному міському парку. Там її і знайшли патрульні.

Жінка розповіла, що вона приїхала до Вінниці, переночувала в готелі та планувала шукати прихисток у храмі. Поліція зателефонувала родичам 32-річної жінки, і ті забрали їх додому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...