facebook

В Африці виявили дитину від шимпанзе. Генетики в шоці, мати – хайпує (ФОТО)

І хайпує досить вдало.

Августо Дембо – це 12-річний хлопчик, який живе в Анголі. Це в Африці. Він упевнений, що його батько – шимпанзе. Про таке хлопцю розповіла його мати. Однак експерти оскаржують цю позицію. Africa Daily News повідомляє, що дитина стала відомою, після того, як мати начебто зізналася йому, що Августо – це результат кохання людини та шимпанзе.

Ймовірно, жінка таки мала зв`язок між самцем шимпанзе. Він навіть тривав кілька років, доки вона працювала офіцером з охорони навколишнього середовища і природи в національному парку Камеї.

Хлопчик став знаменитим після того, як його мати дала інтерв’ю місцевій газеті. До оселі хлопчика потягнулися купа шанувальників. Не лише поглянути на диво-людину, але й допомогти родині матеріально. Сексуальні відносини між людьми і шимпанзе дійсно досить поширені в цьому регіоні, але це вперше, коли офіційно повідомляють про вагітність, – говорить спеціалістка муніципальної лікарні Луена Антоніо Мендеса

Тішиться такому громадянину й сам президент Анголи Жуан Лоренсу. Він назвав Августо «ангольською диво-дитиною» та «знаком від Бога», а також «свідченням величі Республіки Ангола».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...