facebook

На Донбасі підірвався воїн ЗСУ, а найманці “Л/ДНР” вдарили з мінометів 120 калібру – штаб ООС

На Донбасі військовослужбовець Збройних сил України підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Воїну надали необхідну допомогу та доправили його до лікарні, стан здоров’я потерпілого середньої тяжкості.

Протягом минулої доби, 5 червня, у зоні проведення Операції Об’єднаних сил не було зафіксовано обстрілів з боку російських найманців. У неділю ж, 6 червня, ворог вдарив по позиціях ЗСУ з міномету 120-го калібру, повідомили на сторінці штабу ООС у Facebook.

Обстріл трапився поблизу Пісків неподалік від тимчасово окупованого Донецька. Бойових втрат серед українських захисників немає.

“Наголошуємо, Збройні Сили України неухильно дотримуються досягнутих домовленостей щодо припинення вогню та є послідовними у виконанні взятих на себе зобов’язань”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомив у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, за минулу добу двоє людей з російсько-окупаційних військ отримали травми через необережне поводження зі зброєю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, за п’ятницю, 4 червня, озброєні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню. Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України за добу не було.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...