facebook

Кільцеве сонячне затемнення в червні: точна дата і що категорично робити не можна

Коридор затемнень, який почався 26 травня і посилився ретроградним Меркурієм, закінчиться 10 червня. У цей день відбудеться унікальне явище – кільцеве сонячне затемнення.

Кільцеве сонячне затемнення

Кільцеве сонячне затемнення відбудеться 10 червня о 13:42 за київським часом. Коли місячний диск проєктується на сонячний і кутовий діаметр менше за розміром, він не може повністю закрити Сонце і залишає вузьке і яскраве кільце. Побачити його зможуть тільки в окремих місцях земної кулі – в Гренландії, на півночі Росії, в Канаді. При гарній погоді – в Північній Азії, Європі та США.

Як затемнення вплине на людей

Точка цього затемнення знаходиться в Близнюках у з’єднанням з ретроградним Меркурієм. Найсильніше вплив затемнення можуть відчути Близнюки, Діви, Риби та Стрільці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Основна плутанина і торкнеться спілкування, навчання, переговорів, документів, поїздок. Можливе спотворене сприйняття і зміщення фокуса в розумінні один одного.

Є ризик зробити необдуманий вчинок, порвати стосунки через емоції, спровокувати конфлікт. Але потрібно пам’ятати – все, що буде зруйновано в цей період, відновити буде неможливо. А наслідки доведеться потім довго відчувати на своєму житті.

День може стати дуже емоційним, тривожним і хвилюючим. Можуть бути аварії, гучні злочини, протести, ескалації конфліктів.

Що категорично не можна робити в цей день

Не можна говорити погано про інших людей

Не можна дратуватися, проявляти агресію, не можна бажати людині чогось поганого та ображати.

Не можна з’ясовувати відносини, провокувати розриви або приймати рішення з приводу стосунків.

Не можна підписувати договори, складати важливі документи та здійснювати серйозні й дорогі покупки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...