facebook

“Якщо не моя, то нічия”: у Львові засудили чоловіка, який 17 разів вдарив викруткою свою вагітну кохану

Чоловік намагався вбити свою співмешканку, та йому завадили перехожі.

У Львові засудили 50-річного львів’янина, який намагався вбити свою вагітну кохану і вдарив її викруткою 17 разів. За скоєне суд покарав чоловіка на 7 років і 8 місяців позбавлення волі.

“Встановлено, що у квітні 2020 року близько опівночі на вулиці Демнянській у Львові між чоловіком та його співмешканкою виник конфлікт з приводу їхніх відносин. Тоді обвинувачений вихопив з рук жінки викрутку та 17 разів ударив нею потерпілу у грудну клітку та живіт”, – повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

На крики жінки вийшли небайдужі перехожі та мешканці прилеглого будинку, тому засуджений не довів свій задум до кінця, а втік з місця події.

Потерпілу 33-річну жінку госпіталізували, вона два тижні перебувала у медичній комі з колотими ранами грудної клітки та живота і ушкодженою легенею і печінкою. Жінці вдалось вижити, але дитину вона втратила. Її ж коханого затримали. Ним виявився раніше судимий за крадіжки місцевий мешканець. Чоловік напав на свою співмешканку під час іспитового строку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На суді жінка розповіла, що під час сварки вона сказала співмешканцю, що більше не хоче бути з ним, що його і розізлило. Він кинувся на неї з вигуком: “Якщо не моя, то нічия” і завдав їй 17 колотих ран.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...