facebook

Українська модель загинула в Стамбулі, випавши з балкона будинку після сварки з бойфрендом-дресирувальником

11 червня, в Стамбулі випала з балкона п’ятого поверху будинку в житловому комплексі 33-річна уродженка Сум Анжеліка Срабьянц, яка представлялася моделлю.

Дівчина померла в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню від важких травм, отриманих після падіння. Перед загибеллю Срабьянц посварилася з бойфрендом, турецьким дресирувальником собак впливових людей Бурак Ерджаном, з яким вони разом жили.

Сумчанка Срабьянц підробляла в Туреччині моделлю. Фото: соцмережі

Того вечора пара вечеряла в ресторані, випивала. У таксі по дорозі додому вони почали сваритися через ревнощі, Срабьянц вдарила хлопця кулаком в обличчя і розсікла йому брову. Потім, як видно з записів камери відеоспостереження, боса пішла за Ерджаном в ліфт. Те, що відбувалося в квартирі, відомо зі слів турка. Також він записав двохвилинний відео, яке, втім, не розкриває до кінця того, що сталося на балконі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хлопець українки Бурак Ерджан займався дресируванням собак заможних турків. Фото: Instagram

“Ерджан стверджує, що зайшовши в квартиру, суперечка продовжилася, він пішов у ванну, а дівчина вибігла на балкон і повисла на перилах. І що він намагався її врятувати, схопив за руку, але вона вислизнула, впала вниз і розбилася. На відео, яке він записав, видно тільки руки дівчини і чутно, як вона кричить ім’я хлопця: “Бурак, Бурак”, він відповідає “Іди сюди”, потім вона кричить “Будь ласка!” (Please! – вони спілкувалися англійською мовою). Це було її останнє слово. На відео видно момент падіння. Питання в тому, чому Ерджан записував відео замість того, щоб витягати дівчину. у їхній квартирі виявили наркотики. Ерджан запевняє, що його дівчина і раніше намагалася накласти на себе руки, намагалася різати вени. Сам він затриманий за підозрою в умисному вбивстві (статтю можуть перекваліфікувати) “, – розповів” Країні “джерело в правоохоронних органах Стамбула.

Про саму Срабьянц відомо, що вона – випускниця Сумської академії банківської справи, а в Туреччині працювала моделлю і багато подорожувала – в травні відпочивала в одному з найдорожчих готелів Бодрума Lujo, де зупинявся після перемоги, потім тусіл екс-глава офісу президента Андрій Богдан. А рік тому модель їздила на Балі і в Париж.

Срабьянц. Фото: Instagram

Знайомі Срабьянц шоковані її загибеллю.

“Вона була дуже світлою, доброю. У них з Бурак була велика любов, не можу повірити, що він причетний до її загибелі. Як і не можу повірити, що вона сама могла вистрибнути, надто вже вона любила життя, подорожі”, – сказала нам її подруга Юлія.

 

Тим часом на сторінці хлопця в соцмережах залишають коментарі з докорами.

“Хотілося б, щоб ти любив жінку так само, як любиш тварин”, – написав турків Яман Озтюрк під фото Ерджан, зробленим п’ять днів самою Анжелікою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...