facebook

Тіло другого юного рибалки Петра знайшли водолази на дні річки

Тіла обох хлопців знайшли майже в одному й тому ж місці, але тіло Ігоря було на поверхні, а Петра водолази відшукали на дні. 

Ігоря сьогодні вже планують поховати. Щодо Петра – зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Тіло другого юного рибалки Петра Харука знайшли водолази на дні Дністра 14 червня близько 11 ранку.

Інформацію повідомили власні джерела «20 хвилин», а згодом підтвердили і в поліції. Так, знайшли і другого хлопчика, майже там само, де і тіло першого рибалки, — підтвердив керівник відділу ювенальної превенції головного управління Нацполіції в області Петро Тихович.

— Обох знайшли майже на одному й тому ж місці. На відстані буквально 3-5 метрів одне від одного. Тіло Ігоря побачили місцеві вчора по обіді і повідомили старосту села. Невдовзі його витягли з води. Тіло Петра вдалось відшукати водолазам на дні Дністра близько 11 ранку наступного дня. Як стало нам відомо, Ігоря Сюсяйла планують сьогодні поховати у рідному селі Устечко, звідки хлопці на човні вийшли на воду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вчора тіло юнака доправили до Заліщиків у морг, а сьогодні перевезли до Борщева для розтину, бо в цьому райцентрі є експерт. Щодо Петра Харука, наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Нагадаємо, двоє підлітків вночі подались на човні рибалити і зникли. Це трапилось в ніч з 10 на 11 червня на річці Дністер, поблизу с. Устечко. Працівники відділення поліції №4 міста Заліщики Чортківського районного відділу поліції розшукують неповнолітніх Сюсяйла Ігоря Романовича 2005 р.н., жителя села Устечко та Харука Петра Михайловича 2005р.н., жителя села Летяче Чортківського району, — повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області. — Юнаки, в ніч з 10 на 11 червня, попливли човном рибалити на річку Дністер поблизу села Устечко та досі не повернулися.

На другу добу пошуків пізно увечері на березі поблизу бази відпочинку, що майже за 6 км нижче за течією, знайшли човен, на якому хлопці вийшли на річку. Про це повідомив староста с. Устечко Ігор Туклінович. Певно, припускає чоловік, перекинулись, і човен поплив водою. Ігор та Петро – однокурсники, разом навчаються в вузі Заліщиків, вступили туди після дев’ятирічки. Саме Петро приїхав до колеги в гості ровером, а відстань була чималою – кілометрів до 20-ти. Хлопці вирішили порибалити. Мама Ігоря просила, молила, намагалась стримати, але ті не послухали.

За історію села Устечко не один тут вже «пішов під воду», каже староста. Є й такі випадки, що людей донині не знайшли. Скажімо, 30 років тому молодий чоловік подався на рибалку, його немає досі – ні живого, ні мертвого. Бувало, і місцеві тонули. Років 20 тому з мосту вскочив і річку 25-річний хлопець. Його тіло знайшли наступного дня. Місяць тому в Устечку знайшли потопельника, жителя с. Летяче, звідки і зниклий підліток Петро. Тіло 40-річного чоловіка у воді помітили місцеві. Як опинився у воді, люди не знають. Але до цього загиблий 3 роки відслужив в АТО. Відомості про подію слідчі внесли до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів, згідно зі статтею 115 Кримінального кдексу України. Йдеться про умисне вбивство з поміткою -нещасний випадок.

Співчуття батькам, рідним, друзям та односельцям. Царство небесне його світлій душі….

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...