facebook

Тікток запускає серію освітніх відео

Популярна соціальна мережа тікток почала співпрацювати з британською компанією Citizens Advice. У спільному проєкті вони планують створити серію коротких освітніх відеороликів, у яких навчатимуть користувачів платформи управляти особистими фінансами.

Ініціатива створена у межах кампанії #FactCheckYourFeed, яка розпочалась ще у травні. Метою проєкту є допомога користувачам критично взаємодіяти із вмістом, безпечно орієнтуватись у соціальних мережах та захищати себе від шкідливого контенту.

Ця ініціатива є частиною великої стратегії соціальної мережі, яка намагається збільшити саме освітню частку контенту на своїй платформі.

Оскільки більшість людей отримують фінансову інформацію в інтернеті, для нас важливо допомогти нашим користувачам стати впевненими та об’єктивними, особливо щодо питань фінансової дезінформації,
– коментують у компанії тікток.

Задля створення відеороликів компанія Citizens Advice, зокрема, надала соцмережі базу інформації, яка допоможе пояснити безліч фінансових питань, таких як особистий бюджет, інвестиції та уникнення шахрайства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Citizens Advice зазначають, що проєкт дозволить охопити більшу аудиторію, і кожен користувач тіктоку зможе отримати актуальні та неупереджені практичні поради щодо управління власними фінансами.

Нагадаємо, що окремі блогери соціальної мережі уже підіймали теми фінансової грамотності у своїх особистих акаунтах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...