facebook

Місячний малюк отримав опіки від “зеленки”, яку педіатр порадив капати на соску

У дитяче відділення львівського Охматдиту привезли місячного малюка з жахливими ранами в роті. Лікарі не могли з’ясувати причину ран та запідозрили дифтерію, що означало закриття всієї лікарні на карантин.

Педіатри обстежили дитину, “маму опитували довго і уважно”, але все одно було незрозуміло, що сталося.

Картина вразила навіть досвідчених лікарів – у дитини не було живого місця у ротику, одна суцільна рана з нальотом. Дитина навіть плакати не могла через осиплість голосу. До Охматдиту викликали інфекціоністів через підозру на дифтерію. І вже зусиллями двох команд рятували малечу,
– йдеться у повідомленні.

Через “зеленку” Охматдит мало не закрили на карантин
Завідувачка відділення Оксана Короляк розповіла, що головним “підозрюваним” стану малюка вважали дифтерію, що означало, що лікарню зачиняють на карантин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Та потім вона звернула увагу на щось зелене на столі. Мама малюка розповіла, що місцевий педіатр рекомендувала капати “зеленкою” від молочниці на дурника.

Сказати, що у педіатрів був шок – це нічого не сказати. От що викликало опік,
– йдеться у повідомленні повідомили у лікарні.

Виявляється, від частого застосування “зеленки” малюк отримав сильний опік слизової. Далі медики уже надавали допомогу малюку, щоб позбавити наслідків страшних опіків.

Для всіх батьків важливо піклуватись про своїх дітей. З вологим туалетним папером Smile це стає ще легше! Гіпоалергенні компоненти, які не викликають подразнень у малюка, та доступна ціна – здається, це ідеальне поєднання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...