У Києві сталося жахливе потрійне вбивство: чоловік розчленував рідних і застрелився

У Києві в одній з квартир багатоповерхівки на вулиці Антонова поліція виявила останки кількох людських тіл і їх ймовірного вбивцю з вогнепальним пораненням голови.

Про це повідомив Департамент комунікації Національної поліції України.

“Сьогодні близько 17 годин на виклик сусідів в одній з квартир багатоповерхівки в Солом’янському районі Києва прибула слідчо-оперативна група поліції”, – йдеться в повідомленні.

Коли поліцейські прибули на місце, квартиру ніхто не відкрив. Тому, викликавши представників ЖЕК, довелося виламувати двері. У цей момент в приміщенні пролунав постріл, заявили в поліції. Потрапивши в квартиру, правоохоронці виявили останки кількох людських тіл, а також чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Його лікарі намагалися врятувати, але він помер в кареті “швидкої”.

Попередньо встановлено, що в квартирі проживало троє киян – 51-річна жінка та 68-річний чоловік і їх син.

Як уточнюють джерела “Обозревателя”, до них в гості прийшов 29-річний онук. Імовірно, він застрелив всіх мешканців квартири (своїх бабу, діда і дядька) і розчленував їх. Для цього він використав кілька кухонних ножів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Частини тіл чоловік варив і смажив: коли копи зайшли в квартиру, в тарілках, каструлях і відрах перебувало людське м’ясо. Сусіди викликали поліцію із-за неприємного запаху, загиблих вони не бачили три дні, зазначив співрозмовник.

Одна з версій, яку перевірятимуть правоохоронці, – брав чи вбивця наркотичні засоби, які можуть викликати невмотивовану агресію, лють і параною. Також правоохоронцями буде вивчено, перебував злочинець на обліку у психіатра.

На місці події поліція виявила два пістолети та набої до них. Експерти проводять огляд квартири, звідки будуть вилучені речові докази та знаряддя вчиненого злочину.

Розпочато кримінальне провадження за п. 1 і 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв “Оглядач”, кількість тяжких злочинів у нинішньому році в Києві збільшилася майже на половину. “Обозреватель” з’ясував у яких районах столиці найбільше було скоєно вбивств, грабежів, розбоїв та нанесено тяжких тілесних ушкоджень починаючи з 1 січня по 31 серпня 2016 року.

 

  

 

annashchesna

Recent Posts

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

57 хв. ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

2 години ago

Українців попередили про магнітну бурю у найближчі дві доби

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 2-4 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди…

2 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

12 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

12 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

15 години ago