facebook

Процес завершено: відомі подробиці розлучення Шварценнегера, яке тривало 10 років

Багато деталей досі зберігалися в секреті

У 1977 році тоді ще актор та бодибілдер Арнольд Шварценеггер закрутив роман з племінницею Джона Кеннеді – журналісткою Марією Шрайвер. Вже через 9 років закохані одружилися, а пізніше Марія й Арнольд стали батьками чотирьох дітей.

У травні 2011 Шварценеггер офіційно оголосив, що розлучається зі Шрайвер – з моменту «срібного весілля» минуло всього 2 тижні.

Причиною, як повідомляли тоді ЗМІ, став тривалий роман Арні з хатньою працівницею Мілдред Баеною, яка до того ж народила сина від Шварценеггера, Джозефа.


Мілдред Баена із сином Джозефом

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли ця історія просочилася в пресу, Марія Шрайвер подала на розлучення. Шварценеггер публічно визнав своє батьківство і став допомагати Джозефу так само, які усім своїм дітям.


Шварценеггер і Бен на прогулянці

Довгий час подробиці того, що відбувається, трималися в секреті на особисту вимогу Арні.

Зараз же стало відомо, що сам процес розлучення добігає кінця. Шварценеггер дозволив оприлюднити всі документи у цій справі. Питань по опіці над дітьми у колишнього подружжя не виникло – всі спадкоємці вже досить дорослі.


Шварценеггер і всі його діти (принаймні ті, про яких відомо)

Єдиний пункт, який так і залишається нез’ясованим – як поділяться спільні гроші. За попередньою інформацією, майно Шварценеггера і Шрайвер оцінюється в 400 мільйонів доларів. Шлюбного договору подружжя не укладало, а це означає, що статки мають поділитися порівну – 50/50.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...