Categories: Шоу-біз

Сергій Бабкін відверто зізнався, як і з ким зрадив дружині зі 100 жінками

Сергій Бабкін відверто зізнався, як, з ким і чому зраджував дружині Сніжані, і як парі вдалося врятувати шлюб незважаючи на те, що музикант в перші роки подружнього життя не залишив свою звичку ходити “наліво”.

Чому в сімейному житті артиста відбувався весь цей кошмар, і як йому вдалося змінитися – читайте нижче в нашому матеріалі.

У своїх пригодах Сергій звинувачує своє життя, яке було у нього раніше під час активної гастрольної діяльності. Екс-соліст 5’nizza розповідає, що тоді зловживав алкоголем, який був невід’ємним атрибутом його життя, як і секс-втіхи після концертів.

У такому жорсткому ритмі пройшли перші пару років сімейного життя Сергія і Сніжани, але потім все докорінно змінилося. Проте за час розгулу музикант встиг побувати зі 100 жінками на стороні.

“Це потрібно знати мене і те життя, яким я жив до зустрічі зі Сніжаною. Тоді був і алкоголізм, все було. Я себе не стримував ні в жінках, ні в алкоголі. Це інерція того життя, поїзд, який ще гнав. Той демон, що в мені є, говорив: “Почекай, який стоп?! Ні! Поїхали далі, ми ще женемо”, – розповів зірка в інтерв’ю “Світському життю”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сніжана зазначила, що ці жінки – вони не були групіз (фанатками), знайомими, подругами. Це були зв’язки з повіями, яким Бабкін віддавав від 50 до 500 доларів на годину.

Зараз Сергій не може точно відповісти, чому так чинив, будучи одруженим чоловіком.

“Це складно зрозуміти. Я – нелогічний тип. Логіку шукати у мене не треба”, – зізнається він.

Коли йому стало зрозуміло, що так далі не можна, він вирішив у всьому відверто зізнатися дружині. Сніжана змогла пробачити.

“Коли він ридав, я дзвонила нашому кумові, у нього велика машина, щоб він мене забрав. А потім відчула такий момент, що мені треба дати собі час і він повинен бути тут, в нашому спільному будинку. Ми жили в різних кімнатах і це був дуже цінний для мене час, який перевернув моє життя догори дном. Мій батько пішов від моєї мами, коли мені було 3 роки, він зраджував їй. І всі чоловіки, які зустрічалися на моєму шляху – вони мене все кидали, зраджували. І перший чоловік теж зрадив, і другий. Я зрозуміла, що якщо я піду – буде третій, четвертий, п’ятий” – зізнається Сніжана, називаючи це “розвитком”.

До слова, за минуле вона чоловіка не гнобить. А навпаки, іноді може обговорити якісь пікантні подробиці сексу Сергія з повіями.

Зараз подружжя зізнається, що вони щасливі
11 травня 2021 року Сергій і Сніжана відсвяткували 13 річницю з дня вінчання. Офіційно одружилися вони 27 березня 2009 року.

З дружиною Сніжаною Бабкіною (дівоче прізвище Вартанян) Сергій познайомився в 2007 році, коли вона приєдналася до “Театру 19”.

Сергій і Сніжана виховують трьох дітей: дочку Веселину, синів Артура (від попереднього шлюбу Сніжани) і Єлисея.

Христина

Recent Posts

Водіям – приготуватися: Порушників ПДР хочуть почати позбавляти прав – без Суду

Набрав 12 балів і – перездача? У МВС сподіваються, що в Україні на законодавчому рівні…

9 години ago

Україну накрила потужна магнітна буря після сильних спалахів на Сонці

Потужність цієї сильної магнітної бурі досягла майже восьмибального рівня. Україну накрила найсильніша магнітна буря місяця.…

10 години ago

Батьки в паніці: зі шкіл відразу відправлятимуть до армії, на заводи та заміж – вже з осені почнеться

Що відбувається Голова освітнього комітету Верховної Ради України оголосив про важливу зміну у системі освіти.…

11 години ago

В Україні штрафують водіїв за “неправильні” покажчики повороту: хто під загрозою

В останні кілька років в Україні стало шалено популярним купувати машини з-за кордону. Зокрема, одним…

13 години ago

В ТЦК на Великдень помер військовозобов’язаний: гримить скандал

45-річний чоловік під час мобілізації потрапив до Саксаганського ТЦК на Дніпропетровщині, де готувався до відправки…

15 години ago

Україну накриває потужний грозовий фронт, а потім мороз до мінус 5 – карта

Подробиці Українців попередили про небезпечні метеорологічні явища та ще й заморозки Як повідомили в Укргідрометцентрі,…

17 години ago