facebook

Єва і змія: повністю оголена Кароль “пригріла” на грудях пітона

Тіна Кароль вміє дивувати – її сміливі експерименти з образами і зміною іміджу, музичними стилями і напрямками тримають шанувальників в тонусі, адже вони ніколи не знають, чого ще очікувати від своєї улюблениці. Цього разу українська поп-діва зуміла знову приголомшила публіку, знявшись…. оголеною! Таким оригінальним чином артистка анонсувала вихід кліпу на трек “Красиво” – заголовну композицію нового однойменного альбому. Прем’єра запланована на четвер, 1 липня.

Під тізером в Instagram зірки зібралася чимало коментарів від ошелешених фанів співачки, адже вона постала в короткому відео без одягу з пітоном на шиї і плечі.

Змія звивалася на тілі співачки, але Тіна залишалася незворушною і безстрашною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вражаючі фешн-кадри є частиною промо-компанії кліпу. Чи буде використаний пітон в кліпі невідомо.

Шанувальники відразу згадали колись гучний кліп артистки на пісню “Ноченька”. Тоді вона також знялася у відео оголеною, а її сміливий вчинок ще довго обговорювала громадськість. Так, кліп ” Красиво” вже встигли охрестити “Ноченька. Версія 2.0”.

Також підписники Кароль почали розшифровувати посил сміливого промо своєї улюблениці, проводячи паралелі між чистою, непорочною дівою і змієм-спокусником.

Чарівно
Нічого собі
Що ж так спекотно
Страшно красиво
Жінка-вогонь
Єва і змія
Шикарна
Вау, Тіночка ви дуже смілива

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...