Categories: ДітиДТП

До загиблого 11-річного водія з-під Львова швидка приїхала лише за годину, батько нікого не викликав

За фактом ДТП поліція відкрила провадження.

На Львівщині на смерть розбився 11-річний хлопчик. Він був за кермом «БМВ», яке злетіло у кювет. Дорослі, які були з ним в авто не викликали ані поліцію, ані швидку. Про це йдеться в ТСН.16.45. На місці аварії уламки авто і запалена лампадка. ДТП трапилася опівночі на сільській ґрунтовій дорозі. За кермом сидів 11-річний Денис. Він не впорався з кермуваням і злетів у кювет.

На кадрах із камер спостереження машина на великій швидкості злітає з дороги просто у глибокий рів. За словами родичів, ані батько хлопчика, ані власник авто не викликали ні поліцію, ні швидку. Це зробив охоронець підприємства, що розташоване поруч.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З камер відео спостереження видно, що поліція приїхала за 44 хвилини після моменту аварії, швидка через 59 хвилин. Лікарі констатували смерть хлопчика, а пасажирів забрали до лікарні. Стан батька і власника авто середньої тяжкості.

«Забої м’яких тканин обличчя, струс головного мозку, забій головного мозку та множинні садна грудної клітки і тулуба», – розповідає медики. Лікарі до потерпілих не впускають, кажуть, з ними працюють психологи. А от родичі стверджують батько Дениса своєї вини не визнає, каже сталося це випадково. Додають, чоловік колишній правоохоронець і фактично силоміць змушував 11-річного сина керувати автомобілем і ще й дуже цим пишався. «Тішаться від того, що дитина, не маючи 12 років, вміє водити 4-кубову машину, з таким навіть я не впоралась», – переконує родичка загиблого хлопчика Юлія Колодій.

Того вечора мама і бабуся залишили Дениса на годину з татом, а коли повернулися син був уже не живий. “Тато вбив свого сина, посадив за руль такого малолітнього хлопчик, такий гарний, добрий, ну вам не передати нашого болю, який ми переживаємо”, – заявила бабуся Дениса. Сьогодні Дениса поховали. У родині залишився ще один шестирічний син. За фактом ДТП поліція відкрила провадження. Батька і власника авто ще не допитали.

Оля

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

6 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

6 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

9 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

10 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

12 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

14 години ago