facebook

Британська телеведуча порівняла карту України з брудною плямою

Кейт Гарравей у програмі “Доброго ранку, Британія” негативно висловилася щодо форми збірної України у присутності посла Вадима Пристайка.
Британська телеведуча Кейт Гарравей у програмі “Доброго ранку, Британія” негативно висловилася щодо футбольної форми української збірної.

Про інцидент на телебаченні Великої Британії повідомило видання Daily Star.

Кейт Гарравей порівняла карту на футболці збірної з брудною плямою. Вона зробила це у присутності українського посла у Великій Британії Вадима Пристайка.

“Не знаю, чи добре ви бачите, але на передній частині вашої футболки є карта. Її важко розгледіти. Це схоже на футболку, яку мій син піднімає з підлоги і вважає, що вона ще не дуже брудна. Це трохи схоже на брудну пляму. Ну ви розумієте, про що я, ну схоже ж трохи”, – сказала телеведуча.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, Гарревей запитала Пристайка, чи не є політичним рішення розміщення карти на футболці збірної. Посол не прокоментував її слова щодо “брудної плями”. Натомість на запитання щодо карти відповів, що це не політичний крок, а бажання об’єднати всю націю під час масштабного турніру. Дипломат зауважив, що національна збірна вперше піднялася на таку високу сходинку під час Чемпіонату Європи.

Висловлення Кейт Гарравей обурило телеглядачів. Вони не приховували свого обурення на її сторінці у Twitter:

“Що вона тільки що сказала?”
“Кейт така груба”
“Чи могли б ви уявити галас, якби Морган сказав українському послу, що його країна виглядає як пляма на сорочці?”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...