facebook

На 77-му році життя “відійшов у засвіти” український тренер зі спортивної гімнастики Олег Остапенко

Помер тренер олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої

3 липня 2021 року на 77-му році життя, помер Олег Остапенко український фахівець зі спортивної гімнастики Олег Васильович Остапенко. Титулована учениця у ту ж мить же відреагувала на відхід близької людини.

“Друзі, сьогодні цей світ покинула прекрасна людина і видатний тренер. Не стало Олега Васильовича Остапенка. Для мене це був не просто тренер, який виводив мене на поміст в Атланті, а, скоріше, мій другий батько. Він до останнього боровся з хворобою, але, мабуть, там нагорі вирішили, що настав його час.

Дорогий Олег Васильович, назавжди залишуся вдячна Вам за все, що Ви зробили для мене і для нашої країни. Пам’ять про Вас залишиться назавжди в наших серцях”, – написала в своєму Подкопаєва

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Остапенко був особистим тренером українських гімнасток Тетяни Лисенко і Лілії Подкопаєвої. Перша під його керівництвом виграла дві золоті медалі на Олімпіаді-1992 у Барселоні, друга – два “золота” на Іграх-1996 року в Атланті

Відзначимо, що на початку 2000-х років Остапенко працював з жіночою збірною Бразилії, згодом очолював жіночу національну команду Білорусі. Останнім часом фахівець тренував жіночу збірну України.

Олег Остапенко і Лілія Подкопаєва

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...