facebook

Польща змінює правила TAX FREE

1 січня 2022 року відбудуться зміни до безподаткової системи, пов’язані зі змінами до Закону про податок на товари та послуги.

Про це наш портал повідомив Себастьян Полянський, старший спеціаліст відділу обслуговування клієнтів та зовнішнього зв’язку Палати податкової адміністрації у Вроцлаві.

Зміна введе зобов’язання щодо електронного обігу документів у системі відшкодування ПДВ для подорожуючих, які не мають постійного місця проживання на території ЄС.

Польща стане наступною країною в ЄС, яка запровадить таке регулювання. Така ж система вже є у Франції, Італії, Іспанії, Австрії та Естонії. Тож це — важливий крок у впровадженні сучасних послуг Міністерством фінансів та Національною адміністрацією доходів, з урахуванням очікувань споживачів.

Нова система TAX FREE забезпечить продавцям швидкий та легкий доступ до даних про операції, здійснені в системі. Це також сприятиме розрахункам з мандрівниками та податковою адміністрацією. Для тих, хто подорожує, це, перш за все, коротший час процедур на кордоні та швидке повернення сплаченого ПДВ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Внесені зміни торкнуться багатьох підприємців і вимагатимуть від них попередньо скорегувати свою діяльність.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...