facebook

У Польщі розбився вертоліт з українцями, є постраждалі. Фото

У Польщі вертоліт з українцями на борту впав в озеро Талти в Вармінсько-Мазурському воєводстві. У катастрофі постраждали три людини.

У Польщі розбився вертоліт з українцями, є постраждалі. Фото

Як пише RMF24, найбільше постраждала жінка. Її з пошкодженням хребта доставили в лікарню в Гіжицько. Її 17-річну дочку також з пошкодженим хребтом вертольотом доставили в Ольштин. Пілот був доставлений в лікарню для огляду медиками.

Аварія вертольота в Польщі

Відомо, що інформація про подію надійшла вранці о 09:26. Очевидці розповіли, що незабаром після зльоту у вертольота почалися проблеми з двигуном. Поступово він почав опускатися, поки нарешті не впав у воду. Вертоліт повністю затонув в озері. Людей з води підібрали туристи, які проїжджали повз на моторному човні.

Озеро Талти

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Уламки вертольота знайдені на глибині 13 метрів. У слідстві аварії трапився витік палива в озеро. Проте пожежники запевнили, що небезпеки немає, так як паливо випаровується.

Поліція під контролем прокуратури почала розслідування аварії вертольота. Встановлено, що пілот був тверезий. Опитування очевидців показало що вертоліт не вдарився об поверхню озера з силою, а все виглядало так, ніби пілот хотів посадити його на поверхню.

Медики на місці катастрофи вертольота

Рятувальники на озері

Рятувальники на місці катастрофи

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...